[NIEUW!] De Veertigers S07!

Het leven begint bij 40, zeggen ze. Maar wat begint er dan? Of is het het begin van het einde? Hoe kijkt de generatie die opgroeide met de Walkman, The A-Team en ‘bruine bonen met slasaus’ als avondeten, naar zichzelf, hun opvoeding en hun ouders? Wat doen ze anders, wat nemen ze over en hoe kijken ze naar de toekomst?

In seizoen 7 maken we kennis met Vivienne van den Assem (net 40!), die de warme stoel van Jet Sol (52) heeft ingenomen achter de microfoon. Manuel Venderbos (47), Sander de Heer (49) en Wytske Kenemans (44) zijn er als vanouds weer bij. Ze kijken terug op inmiddels zes(!) seizoenen van hun wekelijkse podcastserie.

Op basis van dit succes kon een zevende seizoen dan ook niet uitblijven en verschijnt vanaf donderdag 18 april de eerste aflevering. En om Vivienne snel wat beter te leren kennen gaan De Veertigers deze keer iedere week een weekendje weg naar – en in samenwerking met – De Hof van Saksen!

Kortom: Elke donderdagmiddag is er een ouderwetse DoMiBo waar De Veertigers alvast het weekend inluiden. Het ‘op kamp’-gevoel en de weekendvibes vliegen je om de oren met een portie levensvragen on the side. Seizoen 7 van De Veertigers is er natuurlijk voor 40-ers, maar zeker ook geschikt voor nieuwsgierige Dertigers en voor Vijftigers in de ontkenningsfase.