Nieuw: AD Songfestival Specials!

Onder de vlag van de succesvolle AD Media podcast zal Manuel ‘Songfestival Specials’ maken over – het zal je niet verbazen – het Eurovisie Songfestival, de aanloop daar naar toe, alle inzendingen met natuurlijk extra aandacht voor onze Nederlandse inzending Joost Klein. Dit alles samen met AD muziek-verslaggever Alexander van Eenennaam en mediaverslaggever Mark den Blanken.

Er is nu al een allesomvattende vooruitblik gemaakt. Luister die en je kunt meepraten bij ieder koffieautomaat. In mei zal muziek-verslaggever Alexander van Eenennaam afreizen naar Malmö om vanuit daar het laatste nieuws te brengen. In de week van het Songfestival zijn er dan nog (minimaal) 3 specials.

Op maandag een vooruitblik op de eerste halve finale. Op woensdag een terugblik op de eerste halve finale (met Angela de Jong) en daarin ook een vooruitblik naar de tweede halve finale. En dan op vrijdag een terugblik op de tweede halve finale (weer met Angela de Jong erbij) en een vooruitblik op de grande finale.

Mocht Joost Klein in de top 3 eindigen, dan zal er nog een vierde special gemaakt worden met live bijdragen vanuit Malmö. En dat is mogelijk, want hij staat bij de bookmakers inmiddels op plek 5!