Manuel prolongeert bij Wielertalkshow!

Het peloton is inmiddels uit zijn winterslaap gekomen, de dagen worden weer langer, de waaiers juist korter en de wielerkoorts wakkert aan. Het Cycloo Wielercafé is er altijd. Iedere maandag om 19:00u. Ook buiten het wielerseizoen. En Manuel Venderbos is ook in 2024 samen met Bart Nolles één van de vaste gezichten van dé online wielertalkshow. Kleine koerswijziging: het Cycloo Wielercafé is vanaf februari 2024 ook via YouTube te bekijken. 

Als je fan bent van podcasts, dan is er ook goed nieuws: via Spotify is er nu ook een audiovariant. Vaste analisten blijven zoals vertrouwd: Michael Boogerd en Niki Terpstra. Deze week gaat Manuel in gesprek met Adrie van der Poel (oud-renner én vader van de beste wielrenner van de wereld: Matthieu van der Poel) en 4-voudig etappe-winnaar in de Tour de France, Erik Dekker, die ook een fietsende zoon heeft.

Beide vaders vinden het vreselijk om naar hun zoons te moeten kijken. Erik Dekker: ‘Ja, het is echt een kutsport!’ En Adrie van der Poel vult aan: ‘Ik vind het vreselijk om naar Matthieu te kijken. Ik kan het niet. Ik kijk wel, maar dan als de koers is afgelopen.’