Shownieuws Jaaroverzicht!

Tussen Kerst en Oud & Nieuw zullen er zogeheten ‘Eindejaar-Specials’ worden uitgezonden op het tijdslot van Shownieuws. Aanvang 22:55u. Elke special heeft zijn eigen thema. De uitzendingen zijn live, dus er is aan de kop van de show altijd ruimte voor actualiteit. 

Manuel zal op Tweede Kerstdag de presentatie van het Crime-Jaaroverzicht voor zijn rekening nemen. Met medewerking van crime-deskundigen Natacha Harlequin en Bram Moszkowicz, persoonlijke gesprekken met strafpleiter Gerard Spong en de altijd gedreven Kelly de Vries. Dus… Mocht je je familievetes zat zijn, bekijk dan deze special van ruim een uur en bedenk dat het thuis best wel meevalt.

En op 29 december staan ‘Bruiloften, Baby’s & Begrafenissen’ centraal. Manuel neemt je mee langs een uitgebreid overzicht van welke sterren ons zijn komen te ontvallen, geboortes en welke celebs elkaar eeuwige trouw beloofden (en hoeveel dat waard bleek te zijn, in sommige gevallen). Aan de desk schuiven entertainment-deskundige Bart Ettekoven, ster-fotograaf William Rutten en lifestyle-deskundige Iris van Lunenburg aan.