[LIVE] voor Giro555!

Woensdag 15 februari is uitgeroepen tot de Nationale Actiedag van Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Vanuit het actiecentrum in Beeld & Geluid in Hilversum zal Manuel de hele dag live verslag doen van deze actie voor AD.nl en interviewt hij bekende Nederlanders in het belpanel.

Manuel spreekt Ruud de Wild die samen met Olcay afreisde naar het rampgebied. En ook Michiel Servaes, actievoorzitter van Giro555, zal voor de camera verschijnen. Hij was ook in Turkije en vertelt over de hulpverlening. Verder diverse korte bijdrages van o.a. Simon Keizer, Daphne Bunskoek, Maik de Boer, Waldemar Torenstra en Nicolette van Dam.

Alle televisiezenders besteden woensdag gedurende de hele dag aandacht aan de actie. Op NPO 1 worden bijvoorbeeld speciale actiejournaals uitgezonden. Rond 22.15 uur wordt de eindstand van de Nationale Actiedag verwacht. Het bekendmaken van de eindstand is op alle drie de zenders te zien.

 

En natuurlijk neemt Manuel zelf ook nog even plaats in het belpanel dus bel: 0800-1112! Wie weet krijg je hem dan aan de lijn. (Tussen 1800-1900u)