AD Media Podcast seizoen 7!

Onder het motto ‘never change a winning team’ start de AD Media Podcast dinsdag 10 januari 2023 in dezelfde basisopstelling met een nieuw seizoen. Onder leiding van presentator Manuel Venderbos bespreken Nederlands meest gevreesde TV columniste Angela de Jong en 2 van de best ingevoerde journalisten in de media Dennis Jansen en Mark den Blanken alle hoofd-, rand-, en bijzaken van de Nederlandse media.

Er was natuurlijk in het voorjaar van 2022 al die mijlpaal van 1 miljoen streams. Ook worden eind 2023 weer de AD Mediaprijzen uitgereikt. Je zou het met 3x op een rij eigenlijk al een vaste traditie kunnen noemen.

Tot die tijd kun je iedere dinsdag op ieder podcastplatform terecht voor de AD Media Podcast over alle ins en outs qua televisie, het radiohoekje én de populaire rubriek: Angela’s Etalage! Daar wil je juist wél in staan.

NB: Renze Klamer besprak in zijn talkshow het succes van deze rubriek met en passant een recensie over de audio-vormgeving van de hand van Manuel. <terugkijken kan hier!>