Vast duo in ‘Beste Kijkers’ op RTL4!

beste-kijkersVanaf 27 oktober is het derde seizoen van ‘Beste Kijkers’  terug op de donderdagavond van RTL4. Aan de formule is iets gesleuteld; Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge waren al vaste teamcaptains, zij krijgen nu permanent versterking van Kasper van Kooten en Philippe Geubels.

De teams, onder leiding van presentator Ruben Nicolai, worden in verschillende spelrondes getest op hun kennis van tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten scoren en naar huis gaan met de titel Beste Kijker. In de ronde ‘De TV-Kijker’ waarin Bekende Nederlanders tv-programma’s bekijken, speelt Manuel een bescheiden bijrol.

luukenmanuelDit jaar is Venderbos samen met Galileo-collega Luuk Ikink een terugkerend duo dat commentaar levert op tv-programma’s, waarna de panelleden moeten raden waar ze naar kijken. Andere vaste ‘TV-Kijkers’ zijn o.a. Maarten van Rossum, Quinty Trusfull samen met Loretta Schrijver en Leco van Zadelhoff met Fred van Leer. Kijken dus: iedere donderdagavond om 21:30u op RTL4.

UPDATE: Het RTL-programma ‘Beste kijkers’  is met een record begonnen aan het derde seizoen. Tijdens de eerste aflevering stemden 1,3 miljoen Nederlanders af op de show waarin opvallende tv-fragmenten voorbij komen, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Volgens RTL keken nooit eerder zo veel mensen.