Nieuw seizoen Galileo op RTL5!

Processed with Snapseed.Goed nieuws voor de fans van Galileo. Vanaf maandag 5 september om 19:45 uur op RTL5 gaat Galileo weer dagelijks op zoek naar nieuwe antwoorden op de meest uiteenlopende vragen. Soms wetenschappelijk en zinnig. Soms gewoon omdat het kan. 
Naast Luuk Ikink is Manuel natuurlijk weer één van de vaste gezichten. Samen met Shelly Sterk en Jorn Rohde zal hij weer te zien zijn tussen 19.45 uur en 20.30 uur bij RTL 5. Nieuw in het team is Giel de Winter, bekend van StukTV.
groepsfoto en logo
De verslaggevers zoeken opnieuw hun grenzen op. Giel kijkt hoe het is om levend begraven te worden, Jorn rent zonder enige training een marathon en Shelly probeert zelf(!) een vliegtuig aan de grond te zetten. Vlogger Sem veroorzaakt een mega grote stikstofontploffing op de grachten van Amsterdam. En Manuel…?
Manuel krijgt een les anatomie op een echt mens, transformeert tot ZeemeerMan(uel), vraagt zich af of hij sniper kan worden, doet aan wet cupping en wordt gedropt op open zee om te leren hoe je dan kunt overleven. Ook de onderdelen dragracen en raketten bouwen ontbreken niet op zijn lijstje, met een paar heerlijke beauty hacks on the side! En blijf je eigenlijk met ducttape aan de muur plakken?
Ook dit seizoen wordt er weer geëxperimenteerd op het gebied van voeding. Zo leeft Giel een week op bananen met water en Jorn vier weken op patat en vitaminepillen. Manuel gaat wederom met suiker aan de slag en samen met Shelly onderzoekt hij ons spijsverteringsstelsel, onder andere door zelf een endoscopie te ondergaan…! Kijken dus: iedere werkdag om 19:45 uur RTL5. (herhaling om 22:30u)