Manuel LIVE op The Next Web!

UnknownOp 26 & 27 mei barst de 11e editie van het jaarlijkse tech festival ‘The Next Web’  los op het Westergas-terrein in Amsterdam. Gedurende deze 2 dagen zal er door T-Mobile een livestream worden uitgezonden, zodat je ook thuis van achter je eigen scherm niks hoeft te missen. Manuel zal, samen met Maarten Boer van Buutvrij, de presentatie voor zijn rekening nemen van de livestream. 

Dat betekent: 2 dagen, 8 uur lang inspirerende Keynote-sprekers van overal ter wereld op het gebied van tech & apps op meer dan 8 podia. Live interviews met de sprekers, pitches van nieuwe kickstart-projecten en tests van de nieuwste apps & mogelijkheden op het gebied van tech.

the-next-web-conferenceVerwachte gasten: YouTuber Casey Neistat, Mr. Blendle Alexander Klöpping, Nalden van WeTransfer, Adam Leibsohn over GIFjes, Jon Leland van Kickstarter, Nicolas Brusson van BlaBlaCar, Tech-blog-God Robert Scoble, Steve Huffman van Reddit, Sammy Kamkar, Jessica Walsh, Ethan Zuckerman, Ryan Leslie over SuperPhone en Frans Rosen over hacken. En alles wat live ter tafel komt natuurlijk…

Kortom: Calling all crazy ones! Oftewel.. alle geeks & technerds verzamelen >> Kijk hier live!

ManuelTNW