Manuel aan de slag voor RTL5!

groepsfoto en logoThe word is out! >> Manuel wordt een van de vaste gezichten van het nieuwe dagelijkse populair wetenschappelijke programma van RTL5. Galileo: vanaf 7 maart elke werkdag te zien tussen 19.30u en 20.30u (herhaling: 22.30u-23.30u).

Luuk Ikink presenteert vanuit de studio en Manuel vormt samen met Shelly Sterk en Jorn Rohde een nieuwsgierig verslaggevers-trio dat door het hele land trekt op zoek naar antwoorden op soms ietwat dwaze vraagstukken.

De durfals zijn vaak zelf lijdend voorwerp in deze wetenschappelijke zoektocht en die is niet altijd geheel zonder risico. Zo ondervindt Manuel letterlijk aan den lijve hoe het voelt om zonder verdoving een operatie te ondergaan. Galileo is al vijftien jaar een groot succes in Duitsland waar het van maandag tot en met zondag te zien is, aldus RTL 5. “Het programma is aan 22 landen verkocht, meestal in een eigen versie.”

Manuel: “Te gek dat ik dit mag maken voor RTL en dat ik deze kans krijg. Dit programma is me op het lijf geschreven. Ik mag dagelijks uitzoeken hoe dingen in elkaar steken en waarom. En als ik daar niet met intelligente vragen achter kom, dan onderga ik het gewoon!”

 Check hier de eerste beelden in RTL Boulevard.