Kerstserie AD: Komt Voor Elkaar!

Er komt in de maand december een sympathieke eindejaars-serie voor AD.nl met een ‘hart-voor-Warmond’ gevoel (zoals Robert ten Brink dat zou zegg0n). En Manuel Venderbos is één van de vaste gezichten van dit project dat vanaf half december te zien zal zijn op alle digitale plekken van het Algemeen Dagblad.

Samen met o.a. Jamie Trenité en Anne-Marie Fokkens gaat Manuel proberen kleine problemen op te lossen en dingen ‘Voor Elkaar’ te krijgen. Zoek je een taxi naar je klaverjasclubje, een kletsmaatje of een wandelvriend? Bel Manuel en dan komt het vast voor elkaar!

 

Hier het ontroerende verhaal van Stephanie, die op zoek was naar blauwe steentjes voor het graf van haar zoontje. En het ongelooflijke verhaal van Myrthe, die bedolven werd na haar noodkreet om plastic rietjes. (En er meer dan 10.000 opgestuurd kreeg!) En Bennie die een kletsmaatje zocht die de Tweede Wereldoorlog nog had meegemaakt. Of Ievke die van Indonesisch eten houdt en dat nota bene kreeg van niemand minder dan Jesse Klaver!