AD Media Prijzen 2021!

Roffelende pauken. Een laatste blik in de gouden envelop. Hier zijn ze dan – voor het eerst in de geschiedenis – de AD Media Prijzen! Een traditie is geboren, Hilversum is gewaarschuwd. En namens de AD Mediapodcast mag Manuel de winnaars blij gaan maken. Alhoewel: niet elke prijs is leuk om te ontvangen…

Waarom de AD Media Prijzen 2021?
In de AD Mediapodcast praten Dennis Jansen, Mark den Blanken, Manuel Venderbos en Angela de Jong elke dinsdag over ontwikkelingen in de media. De laatste weken ging het erg vaak over Even Tot Hier en kwam er steeds één vraag terug: waarom heeft dat programma nog nooit een prijs gewonnen? Daarop werd besloten om dan zelf maar een tv-prijs in het leven te roepen voor ‘Het beste programma dat onterecht nog nooit een prijs heeft gewonnen’, en meteen een paar andere categorieën mee te pakken.

De prijzen zijn inmiddels uitgereikt, al reageerden niet alle winnaars even sportief. Hier bekijk je alle video’s van deze uitreiking en reacties van de winnaars, samen met de complete juryrapporten. Beluister ook de eindejaarspodcast over de prijzenregen en de hoogte- en dieptepunten van 2021. EN: BN’ers en tv-makers die zich genegeerd en miskend voelen, hoeven niet te wanhopen. Volgend jaar maken ze opnieuw kans.