Clubheld van het jaar verkiezing!

Het AD organiseert samen met de Rabobank, het NOC*NSF, de Kunstbende en LKCA de Clubheld van het Jaar verkiezing. Op dinsdagavond 17 december is de verkiezing en de prijsuitreiking. Manuel zal de presentatie op zich nemen.

De clubheld van het Jaar 2019 staat niet alleen in het welverdiende zonnetje maar wint ook nog eens een feest voor de hele club!

Manuel: “Wat een mooie avond. 12 genomineerde Clubhelden die zijn voorgedragen als ‘supervrijwilliger’, omdat ze zich belangeloos uit den naad werken uit liefde voor hun club! Lijnen kalken, bardiensten draaien, pupillen trainen, orkestleden begeleiden en kleedkamers schoonmaken. Trots dat ik als semi-sjacherijnige voetbalvader alias clubheld-op-sokken deze verkiezing in goede banen mag leiden.”

De jury bestaat uit Erben Wennemars (schaatskampioen, sportliefhebber pur sang), Willem de Feijter (directeur Bedrijven Rabobank Utrecht), Paul van den Bosch (hoofdredacteur AD regio) en Marjolein Rietveld (directeur Kunstbende).

Cultuur-Ambassadeur Lucas Hamming zal een vleugje rock-‘n-roll toevoegen aan de avond.

UPDATE: Jacqueline Rosier mag zich een jaar lang dé Clubheld van Nederland noemen. Maar eigenlijk zijn alle vrijwilligers helden. Erben Wennemars: “Zonder deze helden geen topsport en gouden medailles. Door deze basis dankzij al dat vrijwilligerswerk van duizenden liefhebbers, kunnen we bij het NOC*NSF Sportgala genieten van al die topsport-sterren. Jullie zijn de èchte helden van Nederland!”

Wilt u Manuel ook als dagvoorzitter of als presentator voor uw evenement? Klik hier voor meer info!