Manuel als Dagvoorzitter?

Met 20 jaar aan podium-ervaring haal je met Manuel een presentator van formaat (1.75m schoon aan de haak) in huis. Grote live-events, dagvoorzitterschappen met discussiepanels, gastheerschap op motivatiedagen, presentator op bedrijfsfeesten of muziekfestivals, Manuel heeft het allemaal gedaan. 

Venderbos heeft lef, is adrem en beschikt over een flink portie zelfspot. Hij kan onder druk uitstekend improviseren en heeft het talent om zware onderwerpen luchtig te benaderen zonder dat het de ernst verliest. Daarentegen worden lichte onderwerpen bij Manuel niet plat.

Met zijn empathisch vermogen weet hij op een charmante manier het onderste uit de kan te halen bij mensen en met zijn open blik bekijkt hij de wereld om zich heen en laat hij zich verwonderen.

Manuel is niet alleen actief als presentator van spraakmakende  televisieprogramma’s, maar is ook te boeken als presentator, dagvoorzitter of gespeksleider voor uiteenlopende bedrijfsbijeenkomsten – van seminars tot relatie-evenementen en personeelsmeetings. <Klik hier> als u de tv-presentator in die rol wilt inhuren.

 

Manuel inhuren als spreker over zijn suiker-experiment? <Hier meer info!>

Dit is waarom bedrijven Manuel inhuren: Hij is veelzijdig en gaat geen enkel thema uit de weg, hij verdiept zich in het onderwerp van zijn optreden, zijn uitstraling is open en onbevangen, hij voelt de sfeer goed aan en kan goed improviseren als het moment daarom vraagt. Hij weet als geen ander het publiek bij zijn verhaal te betrekken.

Manuel Venderbos is de presentator / dagvoorzitter bij uitstek om thema’s op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken. Met zijn vlotte, empatische stijl en improvisatievermogen is hij van toegevoegde waarde voor uw congres, seminar of relatie-evenement. Wilt u meer weten over het inhuren van deze presentator, dagvoorzitter en gespreksleider?

Neem <hier> vrijblijvend contact op!

O.a. deze bedrijven gingen u voor: Rabobank NL (landelijke inspiratiedagen), Royal Cosun (800 suikerbietenboeren in een theaterzaal), Timing Uitzendbureau (motivatiedag & bedrijfsfeest in de MiddenNederland Hallen), Rotterdamse Thuiszorg (2 motivatiedagen voor alle medewerkers in Ahoy), Van Werven (nieuwjaarsbijeenkomst, 1000 man in de zaal, toekomstplannen directie), UniekSporten Brabant (campagnebijeenkomst met huisartsen, fysiotherapeuten, politici en gedeputeerde van de provincie), TEDxHilversum (gastheer in theater Gooiland, voertaal Engels), BP Benelux (Techniek voor kinderen, educatieve show voor kinderen in het land).

Manuel Venderbos als Dagvoorzitter: