Weet Manuel Veel?!

kandidaten Weet ik VeelOp zaterdagavond 4 maart is Manuel Venderbos 1 van de kandidaten van de populaire kennisquiz ‘Weet ik Veel?!’ van Linda de Mol op RTL4. Samen met Fred van Leer en Annemieke Schollaardt test Manuel zijn algemene kennis. Daarbij nemen ze het op tegen een studio vol met 300 studenten.

Weet ik Veel finale

 

Degene met het hoogste rapportcijfer speelt samen met de beste student van de avond in de finale om een flink geldbedrag. De student speelt voor zichzelf en de BN-er speelt voor iemand die dat geld goed kan gebruiken. Speel mee! 4 maart, 20:00u RTL4.

Weet ik veel Geldprijs

 

 

UPDATE: Er keken zaterdag maar liefst 1,7 miljoen mensen naar ‘Weet ik Veel?!’ en onze Manuel haalde zowaar de finale! – Wij van ManuelVenderbos.nl hadden ook eigenlijk niet anders verwacht – En Manuel mocht Margreet verrassen met een mooie geldprijs!

Gemist?! <Kijk hier op RTLXL!>