‘De Eerste Vakantie van…’

EersteVakantiePisaManuel Venderbos is één van de deelnemers het nieuwe AVROTROS-programma ‘De eerste vakantie van…’ voor NPO3. Hierin beleven 6 bekende Nederlanders jaren later hun eerste vakantie opnieuw, op dezelfde plek, met dezelfde vrienden.

Hoe keken ze toen tegen het leven aan? Welke verwachtingen en dromen hadden ze en wat is er van terechtgekomen? Waar het bij veel kandidaten een reünie met oude bekenden is, is het bij Manuel het vieren van 20(!) jaar vriendschap.

Manuel: “Die jongens waarmee ik toen voor 400 gulden een goudkleurige Ford Granada kocht om op de bonnefooi door Europa te reizen, zijn nog steeds mijn beste vrienden. Hoe bijzonder! Het was hilarisch om die reis opnieuw te beleven. In wederom zo’n wanstaltige bak: een goudkleurige Ford Granada, met alle avonturen van dien…”

Vanaf dinsdag 12 december is ‘De eerste vakantie van…’ te zien op NPO3. De aflevering met Manuel in de hoofdrol is op 2 januari 2018 aan de beurt. De andere vakantiegangers zijn: Tatum Dagelet, Kasper van Kooten, Sander Lantinga, Sofie van den Enk en Maik de Boer.

<Manuels eerste vakantie is hier terug te kijken!>