OPEN HET (vender)BOS!

OpenHetvenderBOSOp zondag 27 september presenteren Angela Groothuizen en Beau van Erven Dorens de grote tv-actie ‘Open het Bos’. Samen met heel Nederland gaan zij de uitdaging aan om een nieuw bos met uiteindelijk 70.000 bomen van Natuurmonumenten te planten bij landgoed Haarzuilens, vlakbij Utrecht. Het publiek wordt opgeroepen een eigen boom te kopen.

Veel bekende Nederlanders werken mee aan deze actie, onder wie Nick & Simon, Tineke Schouten, Nicolette Kluijver, Joris Linssen, Ruud Feltkamp, Racoon en Trijntje Oosterhuis.

Manuel zal plaatsnemen in een speciaal belpanel van artiesten met een toepasselijke achternaam, zoals Ramon Beuk, Marjan Berk, Marc van der Linden, Inge Ipenburg, Evelyn Struik en dus Manuel VenderBOS.

Tijdens het tv-programma ‘Open het Bos’ kan het Nederlands publiek voor € 25,- een boom in dit toekomstige recreatiebos kopen. De TV-actie is de kick-off van een landelijke campagne van Natuurmonumenten. Men kan bij het kopen van een boom een eigen boomsoort kiezen en de boom met de boswachter komen planten tijdens de Boomplantdagen op 5, 6, 7 en 8 november.

Zondag 27 september, 17:00u RTL4! Klik hier voor meer info en/of om een boom te kopen!