Galileo S03: Klaar voor de start?!

StartGalileoS03Maandag 3 april start alweer het 3e seizoen van het populair wetenschappelijke programma Galileo op RTL5. Uiteraard is Manuel weer één van de vaste waarden van het team dat nieuwsgierig op zoek gaat naar antwoorden op zinnige en onzinnige vragen.

Nieuw is het tijdstip: 18:55u! Zo wordt Galileo nog meer hét bord-op-schoot-programma en hiermee komt Galileo zowel de GTST-kijker als de jongere kijker tegemoet. Ook nieuw is dat Shelly Sterk, Manuels favoriete collega, twee dagen in de week de studio-presentatie voor haar rekening neemt. Jeej! Wij van ManuelVenderbos.nl vinden dat leuk. #teamShelly

GalileoS03compilatieAls vanouds onderzoekt Manuel weer de gekste dingen. Tipje van de sluier: met wereldkampioen freediven Nanja van den Broek leert hij hoe je meer dan 2 minuten onder water kan blijven. Tenminste, dat is de bedoeling… Manuel opent zijn eigen restaurantje waar hij álles met een gasbrander klaar maakt. Style-icoon en horecadeskundige Maik de Boer komt keuren.

Wat levert de grootste kick op: racen op het circuit van Zandvoort met de geboeders Bleekemolen, bungeejumpen op Scheveningen of… sex? En hoe lekker is wetenschappelijk koken? Samen met Michelinsterren-chef Francois Geurds gaat Manuel aan de slag. En… Wat is het verschil in kracht tussen een gewone sterveling (Manuel) en kickbox-legend Rico Verhoeven? De staredown was overigens letterlijk een stare down. :))

Do we need to say more?! Kijk Galileo: iedere werkdag 18:55u op RTL5! (hh. rond 22:30u)