In actie voor de Voedselbank!

SamenVoorDeVoedselbankVoor het derde opeenvolgende jaar is Manuel betrokken bij de actie ‘Samen voor de Voedselbank’ van de gezamenlijke regionale omroepen. Voor Omroep West nam Manuel op de slotdag (18 december) 3 uur live-presentatie op TV & radio voor zijn rekening.

Van 10:00u tot 13:00u deed hij live verslag van het inzamelen & inpakken van houdbaar voedsel. Dit alles werd gelardeerd met fantastische optredens van Lee Towers, Syb vd Ploeg & De Kast, Tim Akkerman, Bodyguard-musicalster April Darby, zangeres Nurlaila Karim en vele Haagse prominenten als Bas Muijs, Jet Sol, Rene van Kooten en Stephan Evenblij.

De actie liep van 11 t/m 18 december. Het doel was om voor de ruim 4.000 mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank in de regio Den Haag een fantastisch kerstpakket samen te stellen. De hele week konden kijkers & luisteraars houdbaar voedsel inleveren bij de studio.

UPDATE: de actie was wederom een groot succes en heeft ruim 130.000 producten opgeleverd, ruimschoots voldoende voor 4.000 kerstpakketten! In totaal heeft de actie landelijk voor 2,8 miljoen aan boodschappen opgeleverd. Merry X-mas!