Manuel maakt Songfestival AFTELSHOW!

In aanloop naar het Eurovisie Songfestival produceert en presenteert Manuel Venderbos een dagelijkse Aftelshow voor het platform van AD. Elke aflevering is er een oud-deelnemer te gast. Er wordt gepraat over ’toen’ en nu. Er is een quizje, we videobellen met superfans en elke dag is er contact met Suriname, waar de moeder van Jeangu in spanning wacht of ze naar Nederland mag vliegen!

Achtereenvolgens komen Linda Wagenmakers, Getty Kaspers, Marga Bult, Marleen Sahupala en Lenny Kuhr langs in de studio. Drs. Eurovisie Geert Willems is de alwetende side-kick van Venderbos. Lucas Hamming, Orgeljoke, de beiaardier van de Dom in Utrecht en de Zeeuwse rocker Dax spelen oud-songfestivalliedjes.

Zelfverklaard superfans als Richard Groenendijk en Frits Huffnagel strijden om de eer in de muziekquiz. We schakelen live met Ahoy voor het laatste nieuws en we bespreken de dagkoers van de Songfestival Poll.

De show wordt afgesloten met het dagelijkse belletje naar Jeanette, de moeder van Jeangu, die in spanning wacht om naar Nederland te vliegen.

De Songfestival Aftelshow is van 10 tot 14 mei elke dag om 16.00 uur via AD.nl te bekijken.