Nieuw seizoen De Veertigers!

Het leven begint bij 40, zeggen ze. Nou niet dus! Of is het de start van het ouder worden en een totaal nieuw leven? Hoe kijkt de generatie die opgroeide met de Walkman, The A-Team en ‘bruine bonen met slasaus’ als avondeten, naar de jongeren van nu, hun ouders, werk en vooral zichzelf?

In Seizoen 2 van de AD-podcastserie ‘De Veertigers’ praten Manuel Venderbos (44), Jet Sol (49), Wytske Kenemans (41) en Sander de Heer (45) over kinderen, social media, zorgen voor je ouders, nachtrust (uitslapen, wat is dat?) en hun idolen uit de Jaren 80. Waar worden ze boos om en verdrietig van? En… valt er nog wat te leren als Veertiger?

In seizoen 1 bespraken De Veertigers hun wilde stapleven, de prachtige plekken die ze bezochten als backpacker, hun ambities, financiën, sportieve prestaties en hun grijze haren. Opnieuw nemen Manuel, Wytske en Sander plaats aan de keukentafel van Jet om open en eerlijk hun leven tegen het licht te houden. De “bonbonniere van Jet zit ook dit keer vol met pikante, persoonlijke vragen elke aflevering is weer verzekerd van een grote, bulderende lach en echte tranen.

 De openingsaflevering gaat over het meest aangevraagde onderwerp, namelijk ‘Relaties’. Hoe is dat als Veertiger? Met kinderen op de koop toe.. En hoe deden we dat vroeger? Eerste verkering, grote liefdes, misgelopen liefdes en Wytske droomt, ondanks dat ze gelukkig is met haar Boris en 2 kindjes, zelfs nog weleens van een – enigszins bereikbare – vlam!

Luister hier via Spotify alle afleveringen! Wil je voor lopen op de massa, abonneer je dan via AD.nl/deveertigers en beluister exclusief 1 week eerder de nieuwste aflevering.