Dagvoorzitter Stiebel Eltron!

Op het gebied van warmtepompen is het van oorsprong Duitse familiebedrijf Stiebel Eltron één van de grote spelers. Het is geen nieuws dat de verkoop van warmtepompen in Nederland fors stijgt. De energie transitie, maar zeker ook de energiecrisis zorgt ervoor dat deze techniek op dit moment volop ingezet wordt.

Op 6 april zal Manuel Venderbos klanten en installateurs namens Stiebel Eltron op een luchtige manier meenemen langs de belangrijke trends, ontwikkelingen en actualiteiten. Linksom of rechtsom: de klimaatdoelen van Parijs staan nog altijd fier overeind. In 2050 moet Nederland 95% minder broeikasgassen uitstoten vergeleken met 1990.

Manuel zal de directie ondervragen over de visie, de bedrijfscultuur en de toekomstplannen. Maar vooral worden de nieuwe sets gepresenteerd. Er zal begonnen worden bij de warmtepomp, maar de dag zal zeker worden afgesloten bij de koude-pomp aan de bar, voor een heerlijke koude klets. 🙂

Wil je Manuel ook inhuren als dagvoorzitter? Met 20 jaar aan podium-ervaring haal je met Manuel een presentator van formaat (1.75m schoon aan de haak) in huis. Grote live-events, dagvoorzitterschappen met discussiepanels, gastheerschap op motivatiedagen, presentator op bedrijfsfeesten of muziekfestivals, Manuel heeft het allemaal gedaan.

Venderbos heeft lef, is adrem en beschikt over een flink portie zelfspot. Hij kan onder druk uitstekend improviseren en heeft het talent om zware onderwerpen luchtig te benaderen zonder dat het de ernst verliest. Daarentegen worden lichte onderwerpen bij Manuel niet plat.

Met zijn empathisch vermogen weet hij op een charmante manier het onderste uit de kan te halen bij mensen en met zijn open blik bekijkt hij de wereld om zich heen en laat hij zich verwonderen.

Manuel is niet alleen actief als presentator van spraakmakende televisieprogramma’s, maar is ook te boeken als presentator, dagvoorzitter of gespreksleider voor uiteenlopende bedrijfsbijeenkomsten – van seminars tot relatie-evenementen en personeelsmeetings. <Klik hier> als u de tv-presentator in die rol wilt inhuren.

Manuel Venderbos als Dagvoorzitter! (2023)